Samostalna Agencija za usluge iz informatike ALTO

Web dizajn

Agencija ALTO vam nudi funkcionalna, brza i pristupačna rešenja web prezentacija. Osim izrade, bavimo se i održavanjem postojećih web prezentacija. Predlažemo da pogledate neke od sledećih sajtova koje je agencija izradila:
Alshoala

Alshoala Engineering Company

Alshoala Engineering Company je Siemens-ov parner koji pruža usluge konsaltinga, inžinjerstva, menadžmenta projekta, održavanja, treniranja i implementacije servisa industrijskim klijentima u oblastima industrijske automatike i građevinarske tehnologije.

www.alshoala.net

Centar za Orijentaciju Društva

Mandat COD-a je da radi na podizanju i promociji kapaciteta lokalnih aktera u Republici Srbiji i jugoistočnoj Evropi tokom tranzicionog perioda gde marginalizovane grupe uživaju ljudska prava, jednake mogućnosti i slobode.

www.cod.rs
Koling

Kompanija KOLING A.D.

Kompanija KOLING A.D. - Akcionarsko društvo za izgradnju, investicije i inženjering 11000 Beograd, Kronštatska 5

www.koling.rs

Mreža parlamentarnih odbora za ekonomiju i privredu zemalja zapadnog Balkana

Mreža parlamentarnih odbora za ekonomiju i privredu zemalja zapadnog Balkana je osnovana sa ciljem unapređenja saradnje između parlamenata u ovom regionu i jačanja njihove uloge u promovisanju konkurentnosti i ekonomskog rasta.

www.balkanparliamentarynet.com

Zorica Mršević

Zorica Mršević je istraživačica naučna savetnica u Institutu društveni nauka u Beogradu i profesorka Fakulteta za evropske pravne i političke studije u Novom Sadu.

www.zoricamrsevic.in.rs

Stambeni kompleks Miljakovac III

Naselje Manastirska šuma spada u prvu fazu urbanizacije i izgradnje naselja Miljakovac III čija izgradnja predviđa novih 40000m2 stambeno poslovnih objekata. U njegovom sastavu planirana je izgradnja stambenih blokova, sportski centar, škola, obdanište, zelene površine i nova saobraćajna infrastruktura.

www.miljakovacgradnja.rs

COD - Konferencija

Konferencija - Socijalni servisi za jednake mogućnosti, Beograd 14-15.06.2012.

www.konferencija.cod.rs

B-Recycling

Firma B-Recycling je osnovana sa ciljem da se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem i reciklažom baterija svih vrsta, osim akumulatora, na teritoriji Srbije.

www.b-recycling.rs

Rezidencije Zeland

Centralno pozicioniran na prestižnoj adresi u ulici Sime Lozanića u najlepčoj beogradskoj opštini Dedinju, kondominijum Rezidencije Zeland Vas poziva da se prepustite autentičnoj lepoti starobeogradske opštine - domu kraljevske loze i većine stranih ambasada.

www.rezidencijezeland.rs

Video Galerija Manastira Lepavina

Video galerija Srpskog Pravoslavnog Manastir Lepavina.

video.manastir-lepavina.org

COD - Servisi Podrške

Socijalni servisi za osobe sa invaliditetom kao podrška jednakom socio'ekonomskom razvoju

servisipodrske.cod.rs/
EVEE

EVEE 2011

Električna Vozila - Energija Ekologija 2011, Beograd Srbija, Konferencija i izložba

www.evee2011.com
Opticus

Opticus d.o.o.

OPTICUS d.o.o. Vrhunska usluga. Oftalmološka dijagnostika, lecenje i hirurgija. Maloprodaja dioptrijskih stakala, kontaktnih sociva, sredstava za održavanje kontaktnih sociva, dioptrijskih i naocara za sunce.

www.opticus-oculus.com
Impex

Impex IB d.o.o.

Impex IB d.o.o. Beograd, Generalni uvoznik automobila LADA, Vojvode Stepe 318, Beograd.

www.impexib.co.rs
Institut

Institut društvenih nauka

Institut društvenih nauka - Institucija koja se bavi naučno-istraživačkim radom iz oblasti demografije, ekonomije, javnog mnenja, političkih nauka, medicinskog prava i sociologije, SiCG, Beograd, Kraljice Natalije (Narodnog fronta) 45.

www.idn.org.rs
JovanMrdjenovacki

Jovan Mrdjenovački

Jovan Mrdjenovački, akademski slikar, član ULUS-a, živi i stvara u Beogradu, (crteži, ulja, portreti, mrtve prirode, akvareli, ikone, venčanje, ... časovi slikanja i crtanja, priprema za prijemni ispit za srednju dizajnersku školu).

www.jovanmrdjenovacki.com
I postojeće Web sajtove koje održava:
Invalidnost

Invalidnost.info

Invalidnost.info je nastao kao deo projekta „Uključenje pitanja invalidnosti u lokalne politike u Republici Srbiji“ koji zajednički realizuju Centar za orijentaciju društva – COD i Handicap International, uz podršku Aktion Mensch Nemačka.

www.invalidnost.info
Proinkom

Proinkom d.o.o.

Snažan, iskusan ekspertski tim za finansijski i pravni konsalting sa kojim ćete sigurno doći do željenih rezultata.

www.proinkom.rs

© ALTO 2011.